Tanker om at spillede To Alen

- af Niels Jensen

Hvordan stikker man til spillernes indbyrdes konflikter hvis de ikke selv tager dem op?
Et værktøj jeg ofte selv ville anvende til at stikke til en konflikt imellem to spillere, er bipersoner som spilpersonerne møder. Men i To Alen er de nærmest kun omgivet af klontropper samt de tre npc´er der er beskrevet. Jeg overvejede derfor at introducere lidt flere bipersoner til historien.

Et eksempel:
i scene 5 ´Gennem landskabet´ kunne spilpersonerne støde på togets buttler-droid (en c3po model ;) ) der ankommer i vognen for at servere forfriskninger for de rejsende…

Individuelle introduktionsscener til karaktererne
Jeg kunne godt have lyst til at lade hver spiller få lov at starte med en lille ´soloflyvning´ – dvs. en lille scene før selve scenariet starter, hvor vi ser deres karakter i aktion, for ligesom at få dem præsenteret for de andre spillere. Derved kan du også som spilleder foreshadowe nogle af de konflikter som ligger mellem karaktererne og i den enkelte karakter.

Et eksempel:
Sherian er bange for at jedierne skal opdage at han er force sensistive, da han frygter at de vil tvinge ham ind under deres styre og træning så han ikke længere kan være på fri fod. I jedikaraktererne står der imidlertid ikke noget om hvordan de forholder sig til force sensitive personer der ikke er jedier. Så selv hvis spillerne opdager Sherians hemmelighed er det slet ikke sikkert at de vil se det som et muligt konfliktpotentiale. Mit problem er så at gøre spillerne opmærksomme på det. Jeg overvejede derfor at introducere Nu´roshala i en lille solo scene, hvor han eftersøger en sådan forcesensitive person der ´ikke vil følge de særlige krav om registrering som er gældende under den nuværende undtagelses og krigstilstand´. Tilsvarende kunne man i Sheridans introscene hinte til at han er forcesensitive.

Tanker om at spillede To Alen

To Alen... NielsJ